Utsökta antika smycken i Sundsvall

Larssons Guld & Silver erbjuder unika valmöjligheter när du letar efter antika smycken i Sundsvall.

Antika smycken i Sundsvall

Larssons Guld & Silver erbjuder ett brett utbud av antika smycken i Sundsvall. Våra produkter håller högsta kvalitet, och vi har något för alla plånböcker, stora som små. 

Ni hittar oss på Köpmangatan 25c, på samma adress som vi haft sen vi öppnade för över 30 år sen!

Kvalitet

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Oavsett om du är ute efter smycken för vardagsbruk eller förlovning håller alla våra produkter högsta kvalitet. Vi har möjlighet att erbjuda unika objekt, specialtillverkade efter dina önskemål som kund. Från material och produktion till försäljning och kundservice är kvalitet vårt ledord.

Vi är medlem i Guldalliansen. Genom detta medlemskap garanterar vi dig en korrekt hantering vid inköp av guld och silver.

Service

När du kommer till Larssons Guld & Silver kan du alltid lita på att du blir bemött med personlig och engagerad service. Vi brinner för att hitta rätt smycken för rätt personer, och inget gör oss gladare än lyckan i våra kunders ögon när de hittar precis rätt förlovningsringar. Behöver du hjälp med anpassning av storlek eller reparationer sköter vi hela proceduren. Välkommen in!